Näin teet kyselyn


Voit navigoida sivulta toiselle ikkunan yläreunassa olevan polun avulla:

Etusivu > Kyselyn aloitus > Sisäpiiriläiset > Sisäpiiriläisen tiedot > Päivittäiset omistusmuutokset

1. Kyselyn aloitus

Kyselyn aloitus -sivulla näet kaikki ne organisaatiot, joiden julkiset sisäpiirirekisterit ovat nähtävillä NetSire-palvelussa. Valitse luettelosta haluamasi organisaatio. Voit valita vain yhden organisaation kerrallaan.

2. Sisäpiiriläiset

Organisaation valinnan jälkeen näet luettelon valitsemasi organisaation julkisen sisäpiirirekisterin voimassa olevista sisäpiiriläisistä. Luettelossa ovat myös ne sisäpiiriläiset, joiden sisäpiiriläisyyden päättymisestä on kulunut alle vuosi.

3. Sisäpiiriläisen tiedot

Näet valitsemasi sisäpiiriläisen perustiedot, kytkennät sekä näiden omistukset. Omistustiedot koskevat valitsemaasi liikkeeseenlaskijaa tai kaikkia liikkeeseenlaskijoita, riippuen organisaation tyypistä. Liikkeeseenlaskijalla vain omien osakkeiden ja omiin osakkeisiin oikeuttavien instrumenttien näyttäminen on julkista. Sijoituspalveluyrityksen sisäpiiriläisen omistuksissa näytetään kaikkien liikkeeseenlaskijoiden omistukset niiltä osin kuin tiedot ovat julkisia.

Sivun yläosassa näytetään perustiedot valitsemastasi organisaatiosta. Tämän jälkeen tulevat sisäpiiriläisen omat tiedot, asiakasrajoitukset, omistukset ja yhteisomistukset sekä kytkentöjen tiedot. Kytkentöjä ovat lähipiiri, määräysvaltayhteisöt ja vaikutusvaltayhteisöt.

4. Päivittäiset omistusmuutokset

Päivittäiset omistusmuutokset -sivulla näet sisäpiiriläisen ja kytkettävien omistusmuutokset. Tälle sivulle pääset klikkaamalla Sisäpiiriläisen tiedot -sivulla olevan arvo-osuusmäärää.

Voit hakea omistusmuutoksia antamalla lomakkeelle päivämäärävälin ja klikkaamalla Hae-painiketta. Omistusmuutokset näkyvät vain sisäpiiriläisyyden voimassaoloajalta. Organisaatiosta riippuen muutokset näkyvät vuoden tai viiden vuoden ajalta.

;jsessionid=C67D7160F5F1E711634F138DCBA433A7

© Euroclear Finland Oy | Huomautus